• Client: Inditex
  • Location: Bucuresti
  • Year:2017
  • Surface: 1474 m2
  • Design Concept: Inditex
  • Technical Details: Trans Form
  • Construction Work: GOA
  • Project Management: Trans Form

The new Inditex offices are located in Globalworth Tower. The office has 3 main visual approaches. The welcome/reception together with the  area  – in wood dominant warm environment; the open space floor layout together with the open ceiling – in white furniture and dark floor, and meeting areas – glass with back framing partition system and black horizontal blinds.  The linear light sources, and circulation areas were used as a connecting visual element, that reflected by glass surfaces creates a decorative background. The open space floor reverberation are reduced by suspended acoustic panel system placed along  desk designed area.